Има общо четири ретроградни Меркурия през 2023 г. и всички те се въртят обратно в аналитични земни знаци през 2023 г. Когато вземете предвид Сатурн (планетата на силната любов), който се премества в мечтател Риби, получавате космически коктейл от хаос. Въпреки това има много щастливи дни през 2023 г., които естествено са идеални за действие, изява и процъфтяващи връзки.

С толкова много магия в Космоса, ще искате да знаете дните, в които да предприемете действие, нали? Продължете да четете, за да разберете кой е най-щастливият ден от 2023 г. за вашия зодиакален знак.

Овен - най-късметлийски ден - 1 март 2023 г.

Ингресията на Юпитер в Овен продължава до 16 май. Това е плодотворен период. Когато артистичната Венера е във вашия знак и се срещне с тази щастлива планета, очаквайте във въздуха да витае любов и творчество. Следвайте блаженството си и не се страхувайте да следвате страстта си, за да създадете върховно удоволствие.

Телец - най-късметлийски ден - 16 май 2023 г.

Планетите се подреждат така, че ще имате голям късмет. Определено ще може да покажете своята артистичност и умения.

Близнаци - най-късметлийски ден - 14 февруари 2023 г.

Юпитер създава тригон към Луната във вашия дом на партньорства, насърчавайки ви да търсите дълбоки връзки с другите. Тези моменти на интимност ще ви помогнат в преследването на целите ви, тъй като „Марс, планетата на действието, пламва през вашия знак през първата част от годината.

Рак - най-късметлийски - 18 юни 2023 г.

Меркурий отива директно в знак Козирог, задълбочавайки вашите взаимоотношения с другите и ви давайки голяма яснота след период на объркване.

Лъв - най-късметлийски ден - 17 юли 2023 г.

Усещате ли съдбата във въздуха? Вероятно защото северният възел на съдбата навлиза в другата огнена зодия Овен. Тази подкрепяща енергия ще покани вълнуващи нови преживявания и идеи в живота ви.

Дева - най-късметлийски ден - 23 март 2023 г.

Жадният за власт Плутон става ретрограден и има апетит за вълнуващи промени. Това ще разтърси ежедневните ви ритуали, но всичко е част от по-голям план. Днес нещата се променят към по-добро - въпреки че може да е необходимо малко търпение, за да разберете как и защо. Тази година ви очаква нова кариера или голямо повишение.

Везни - най-късметлийски ден 1 юли 2023 г.

Венера, вашата родна планета на любовта, е в своя ретрограден период, предизвиквайки голяма носталгия по отношенията в момента. Но Меркурий издига самочувствието ви и подкрепя най-големите ви цели. Може да се натъкнете на нови възможности за работа.

Скорпион - най-късметлийски ден - 16 май 2023 г.

Докато Юпитер си проправя път към Телец, може да се чувствате късметлии в любовта. Поставете интимността на върха на списъка си днес, независимо дали става дума за насрочване на среща или създаване на нови романтични традиции.

Стрелец - най-късметлийскии ден - 12 май 2023 г.

Творчеството и вдъхновението дебнат отвсякъде. Възползвайте се от всяка ситуация и няма да съжалявате.

Козирог - най-късметлийски ден - 23 март 2023 г.

Парите ще са в ума ви повече, отколкото обикновено днес. Тъй като Плутон се премества в друг, управляван от Сатурн Водолей, може да се появят нови финансови възможности, потенциално водещи до огромно изобилие.

Водолей - най-късметлийски ден - 7 март 2023 г.

С навлизането на Сатурн от вашия знак и във втория ви дом на ценностите и парите, това ще бъде мощен финансов момент. Време е да подредите средствата си. Бъдете креативни в намирането на нови източници на доходи.

Риби - най-късметлийски ден - 17 юли 2023 г.

Съдбата ще ви помогне някои липсващи части да се дойдат на мястото. Това е мощен момент да промените гледната си точка и да внесете яснота в сложна ситуация.