Повечето звезди избягват да ги виждат без грим дори на папарашките снимки, а камо ли на кориците на популярни списания. Само че напоследък става все по-модерно звездните дами да се отказват от грима и да разголят пред света лицето и душата си. Точно това е направила и световноизвестната певица в нашата галерия.

По време на вече 20-годишната си кариера в шоубизнеса, Кристина Агилера винаги е носила много грим, но за корицата на майския брой на „Пейпър“ тя решава да свали всяка капчица...

В първия момент изобщо не бихте познали, че това е 37-годишната певица, но е факт, че това е тя.

На снимките, на които е без грим, феновете най-накрая могат да видят, че лицето на певицата е изпъстрено с красиви лунички, а на някои от снимките и косата ѝ е почти нефризирана.

„Винаги съм била човек, който обича да експериментира, обичам театралността, харесва ми да създавам истории и да играя различни персонажи в клиповете си или на сцената, казва Агилера пред списанието. Аз съм изпълнителка по природа. Но сега съм в такъв период, дори в музикално отношение, в който ми се иска да се освободя от всички театралности, за да мога да оценя себе си и естествената си красота.“

Разбира се, тя не смята да стига толкова далеч, колко нейната колежка Алиша Кийс, която вече от година не се появява на публични места с грим. Агилера казва, че обича грима и ще продължава да се гримира.

Освен снимките с естествена визия, в списанията има и много други нейни снимки, които са съвсем различни – драматични, театрални и ексцентрични.

Вижте снимките от фотосесията в нашата галерия.