Докато сте дълбоко в енергията на Водолей и Риби, мощният звезден куп в Овен ще ви помогне да съсредоточите решенията си върху създаването на повече от това, което искате. Често в живота си се сблъсквате с изгарянето на мостове, които може би не искате да разрушавате.

Може да е предизвикателство да се оттеглите от нещо или дори от някого, да оставите зад гърба си убеждение или идеал, които са ви предпазвали, или са ви спирали да израствате. Но понякога единствената възможност е да изгорите всичко и да започнете на чисто.

Точно това ще направи звездният стълб в Овен през този месец, тъй като ще ви помогне да сложите край на всичко, което блокира късмета и изобилието ви. Така ще ви пречисти за тази нова глава в живота ви. Приемете, че колкото и да ви се иска да вървите заедно, на някои хора не им е писано да са с вас по пътя напред, Това също така означава, че някои работни места или начин на живот ще имат същия ефект. Това може да ви се стори като загуба, но е израстване, а израстването може да бъде предизвикателство.

Ако се отпуснете през следващия месец и се оставите на течението на промените, то ще ви отведе навсякъде и най-вече при това, което е на сърцето ви. Твърде често може да седите и да чакате късметът или възможностите да ви намерят, вместо просто да станете и да ги създадете сами. Колкото повече стъпки предприемате към това, което искате, толкова повече се привеждате в съответствие с вибрацията, в която вече живеете, създавайки търсения от вас късмет. Стелиумът в Овен ще ви тласне напред, докато сладостната мекота на енергията на Риби към края на месеца ще гарантира, че ще бъдете обградени с любов и благодат.

А ако сте любопитни да разберете кой е най-щастливият ден от месеца за вашата зодия, разгледайте галерията ни и имайте прекрасен февруари.