Бавно се подготвяме за пролетта с маникюр в най-модерния цвят за сезона.

Остава толкова малко до настъпването на пролетта, което означава, че сега е моментът да разгледаме по-отблизо актуалните тенденции и да се възизползваме от някои от тях. Ако говорим за модерния маникюр на сезона, тогава определено ще имате от какво да избирате: от снежнобяло или блестящо метално покритие до изтънчена комбинация от пастелни нюанси.

На този фон има един цвят, който се отличава от другите. Говорим за небесносиния нюанс, който вече активно видяхме по време на последните модни събития на Stella McCartney, Fendi и Versace. За да сте сигурни, че следвате тенденцията тази пролет, можете да попълните гардероба си с неща в този весел цвят и да го внесете в маникюра си.

Този нюанс вече беше доста популярен миналата година, когато София Ричи и други звезди експериментираха с него, но сега се завръща с нова сила. Според гурутата в маникюра тази тенденция ще достигне своя връх през март и април тази година.

Защо през пролетта на 2024 г. не се опитате да покриете ноктите си с небесносиня мъгла, дори ако никога преди не сте обмисляли маникюр в подобен цвят? Тъй като този нюанс е олицетворение на пролетта, ще ви зареди с позитивизъм и ще изглежда много нежно на ръцете.

Небесносиният нюанс ще изглежда красиво на нокти с всякаква форма и дължина - както в едноцветна версия, така и като френски. Можете също така да го комбинирате с други „приятелски“ нюанси: например бяло или различни пастелни цветове.

Вижте няколко нежни предложения в галерията: