В края на май Ненчо Балабанов изпрати и големия си син абитуриент!

Въпреки че отдавна е разведен с майка му и си има ново семейство, Ненчо продължава да е грижовен и отдаден родител за Боги, с когото отдавна си говорят на мъжки теми като първи приятели.

 

А сега, навръх празника на детето, водещият на "Сделка или не" реши да покаже публично малката си дъщеричка. Разбира се, досега и той, и половинката му Катрин Русева криеха детето, защото е още мъничко и ги беше страх от зли очи и уроки... Но прецениха, че 1-ви юни е точния момент, в който могат да се похвалят с огромното си щастие.

 

Малката е голяма сладурана и отсега е принцесата на татко. Ненчо дори се заканил да си купи пушка, за да му е под ръка и сигурна, когато щерка му порасне и около нея започнат да се навъртат навлеци.

Иначе той не спира да повтаря, че е все така влюбен в по-младата от него Катрин и не знае какво му била направила, за да го омагьоса.

"По едно време я питах да не би да ми е врътнала някоя бяла магийка за любов, ама тя се смее. Хубаво е да си намериш човека и се надявам и аз да съм нейният мъж за цял живот", стиска палци Балабанов.