Едва ли има някой, който да не е попадал поне на един епизод от култовото романтично реалити предаване "Ергенът". И докато всички погледи са вперени в отношенията на Евгени с момичетата, малко забелязват обстановката и условията, които предлага имението в което се снима предаването.

Има много кадри от кътчетата, където разпускат момичетата, мястото е не по-малко красиво от обитателките. На тяхно разположение е освен вилата и огромната красива градина с басейн и гледка към Егейско море.

В галерията ни днес разкриваме малко повече подробности за луксозното имение, състоящо се от три вили и ви отваряме вратите на спалните на претендентките за сърцето на Евгени.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Както наскоро стана ясно, 7 нощувки в приказното имение, където е сниман вторият сезон на "Ергенът", състоящо се от трите вили, за двама души извън силния сезон 1.07-31.08. струват съответно 7500, 8500 и 11 000 евро. За всеки следващ гост се доплащат 400 евро (цената отново е за 7 нощувки). Цялото имение може да се наеме също за една седмица срещу 27 000 евро. Тази цена важи за 6 души. За всеки допълнителен гост (в имението могат да се настанят максимум 22 души) се доплаща 400 евро. В цената е включен транспорт от летището, закуска, 24-часова охрана, ползването на частен плаж, каране на каяк с инструктор и вечеря за деня на пристигането.