Шон „Диди“ Комбс беше изпълнен с гордост, когато доведе най-голямата си дъщеря Чанс на Оскарите в неделя вечерта, разкривайки, че самата тя е амбициозна актриса само на 16 години.

Чанс, която мина по червения килим с баща си рапър, изглеждаше като изгряваща звезда в рокля на Dolce & Gabbana, инкрустирана с кристали, която допълни с бижута на Lorraine Schwartz, клъч Jimmy Choo и токчета Stuart Weitzman.

52-годишният Диди не можа да не се похвали дъщеря си и нейните стремежи по време на кратко интервю с Лавърн Кокс, който беше домакин на шоуто на червения килим преди наградите Оскар.

„Нямам думи — безмълвен съм. Скъпа, изглеждаш толкова красиво, толкова красиво“, каза гордият татко и добави: „Нейното име е Чанс Комбс.”

Шанс обясни, че тя е „амбициозна актриса“, като сподели: „За първи път съм на Оскарите, така че съм наистина развълнувана, че съм тук“. Тя не се поколеба с отговора си, когато Кокс я попита с коя холивудска звезда се надява да работи един ден.
„Зендая е едно от най-големите ми вдъхновения и човек, с когото наистина искам да работя в бъдеще“, каза Чанс за звездата от „Еуфория“.

Любимата й актриса случайно присъстваше на Оскарите и беше минала по червения килим същата вечер, въпреки че не е ясно дали известният й баща е успял да я представи.

Вижте в галерията снимки на красавицата и детайли от нейната визия за първите й награди Оскар.