Тази вечер зрителите ще станат свидетели на индивидуалната среща на Алек с Магдалена в "Ергенът 3", към която той отправи повече от изненадваща покана за романтично уединение по време на последната „Церемония на Розата“.

Най-желаният ерген ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат възможност да останат насаме на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години.

Там двамата ще се впуснат в търсене на скрито съкровище, до което ще трябва да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят романтични моменти на самотния остров, момичетата в имението ще бъдат изправени пред поредното забавно групово предизвикателство.Те ще имат на разположение платове, ножици и игли, за да ушият перфектния костюм за „ергена“ – панталон, сако, риза и подходяща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разделени в два отбора – „Храбри шивачки“ и „Кроящи красавици“, а Алек ще трябва да избере чия „шев и кройка“ е по-добра.

По време на вечерния коктейл зрителите на bTV ще станат свидетели на грандиозен скандал, който ще противопостави две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невиждан до момента междуличностен сблъсък. Кулминацията на вечерта ще бъде поредната инфарктна „Церемония на Розата“, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с бизнесмена и да напусне имението завинаги.