Мария Чекмарьова си го търсеше с Алек Младенов!

Финалът на "Ергенът" още не е дошъл, но всички знаем, че снимките приключиха още в края на миналата година. Тепърва ще видим с коя дама си тръгва или пък не ергенът Алек Младенов.

Говори се, че двете финалистки са Маги Томова и Надежда Вишева, които определено са му любимки. Има обаче една жена, с която синеочкото се натискаше пред камерите на поразия и аха да я "оправи" на пейката, но.. оказа се, че я е "оправил" зад кадър. И това, както сами може да се досетите, е Мария Чекмарьова. Украинката едва не застана на главата си от опити да привлече Алек за себе си и да бъде победителка, но уви - той я натири.

Близки до нея хвърлиха бомбата, че към днешна дата тя още е бясна и не може да прости на Младенов, че я е употребил сексуално и я е изхвърлил като мръсно коте. "Мина ме и ме изгони, простак нещастен. Такава жена като мен не е виждал и няма да види, но като е толкова глупав, да си седи с дъртата Маги! Явно са един за друг - и двамата са лицемери и мишки по характер", гневяла се Мария Чекмарьова пред познатите си.

Някои обаче са убедени, че сама си е виновна, защото на практика тя му се навираше първа всеки път.