Великата пророчица Ванга не само е предсказвала бъдещето, но се е интересувала и от астрология.
Ванга разделя знаците на зодиака на групи. Тя е убедена, че сред представителите на зодиакалните съзвездия има такива, които ангелите защитават през целия им живот. Но за други тя предрича тежка съдба. Пророчицата също така посочва знаците на зодиака, които биха могли да й бъдат конкуренция.

Вижте към коя група принадлежите.

Зодии късметлии

Ванга казва, че тези зодии са надарени с особена сила и енергия. Представителите на тези съзвездия са любимци на по-висшите сили: практически нямат сериозни проблеми в живота и са застраховани срещу тежки обрати на съдбата. Според Ванга, ако такива хора изпитват трудности, те самите са виновни за тях.

Зодии с тежка съдба

Заедно с късметлиите Ванга откроява и знаците на зодиака, които често срещат трудности в живота. За да не се разстройват представителите на тези съзвездия, пророчицата дава съвет как могат да подобрят живота си.

Зодии с пророчески способности

В представителите на тези зодии Ванга е виждала сродна душа. Всъщност, ако желаят, хората от тези съзвездия могат да развият дарбата си да бъдат екстрасенси и да предсказват бъдещето като прочутата пророчица.

Вижте коя зодия към коя категория спада в галерията: