Когато Уитни Майер разказва на непознати, че бебетата й са близначета, никога не й вярват. Това е, защото Калани и Джарани Дийн са родени с различни цветове на кожата – изключително рядък феномен, който се среща при деца на родители от различни раси.

25-годишната Майер е от кавказки произход, а приятелят й Томас Дийн е афро-американец. Джарани прилича на баща си, а Калани е наследила светлата кожа на майка си. Майката признава, че е била изненадана, когато видяла дъщеричките си след раждането им през април 2016.

„Попитах лекарите защо кожата на Калани е толкова светла. Не можех да разбера защо е различна от сестра си.“ Калани и Джарани са двуяйчни близначки, което означава, че са се развивали в две различни яйцеклетки, всяка оплодена от сперматозоид. Очарователните момичета сега карат минувачите да се обръщат след тях в родния им град Куинси.
Сладките близначки са истински феномен – шансът да се родят с различна кожа е 1 към 500!

„Никой не вярва, че са близначки“, казва Майер. „Когато излезем навън много ги заглеждат, защото ги обличам еднакво и виждам, че хората са объркани“.

Раждането на близнаците е горчиво-сладко за двойката, която изгубила 2-годишният си син Правин в инцидент преди 2 години. Джарани – тъмнокожото момиченце – изглежда досущ като покойния си брат. „Те са моите чудеса“, разказва майката. „Джей изглежда точно като брат си. Когато гледам нейни снимки, виждам Правин“.

Близначките имат и по-голям брат на 7 години. Госпожа Майер разказва, че характерите на децата не могат да бъдат по-различни – „Калани е шумното дете“, казва майката. „Лази непрекъснато и се движи нонстоп. Джей не обича да се движи. Иска да я държим и обожава да яде.“