Моделката Валерия Георгиева бе една от най-активните участнички във втория сезон на култовото реалити "Ергенът". Тя се бори със зъби и нокти за любовта на Евгени Генчев и накрая победи.

След като наскоро отпразнува своя 25-и рожден ден, Валерия изненада всички, пускайки стори с нов любим и то не къде да е, а в спалнята...

Явно красавицата, снимала в Япония, е решила да замени Евгени с този, който й дарява в пъти по-голяма любов, а кой е той вижте в галерията ни.

Припомняме ви, че цял живот Валерия е била вегетарианка, а през 2018 г. решава, че иска тотално да изключи животинските храни и става веган. През 2015 г. Валерия и нейна приятелка основават собствена организация за защита на животните. Тя споделя, че още от малка е искала да помага на животните и с този приют е сбъднала мечтата си. През 2019 г. организацията ѝ се грижи за над 50 кучета, като разчита на дарения, с които да се покриват многото медицински манипулации, необходими за спасяването на животинките. Проверка на в. "Уикенд" показа, че красавицата дължи 12 000 лева на две столични ветеринарни болници.

На една от клиниките риалити героинята има да дава 9622 лв, а на другата - 2254 лв. Красавицата агитира и за виртуално осиновяване, при което превеждаш около 30 лева на месец и се водиш собственик на животното докато си намери постоянен дом, като му покриваш нуждите от храна и обезпаразитяване.