Природата е най-добрата муза. Нищо не може да се сравни със спокойствие, което ни носи тя. Хората имат дълбока връзка с нея. Когато се чувстваме зле, дори само 15 минути, прекарани навън, могат да ни направят отново по-щастливи. Природата намалява стреса, подобрява физическото и психическото ни здраве и дори резултатите ни от дадено обучение.

За тези, които обичат да прекарват времето си на открито, днес имаме няколко предложения за татуировки, вдъхновени именно от природата. Има много варианти, ако планираш да си правиш такава - от зашеметяващи пейзажи, изпълнени с дървета и планини до любимите ти животни или цветя. Те могат да бъдат малки и фини или големи и детайлни – изборът е твой.

Въпреки че за такъв тип татуировки със сигурност се използва черно мастило, те са идеални и за хора, които предпочитат по-цветни дизайни. Природата е пълна с безброй красиви цветове, които могат да те вдъхновят. Небето може да стане още по-красиво с добавени цветове. Подобни татуировки привличат погледа, но и будят спокойствие и щастие. Освен това могат да изглеждат страхотно навсякъде. Обичайните места за татуиране включват китката, вътрешната страна на ръката, бицепса, ключицата, рамото, глезена и стъпалото. Ръцете и пръстите обаче също са популярни места за татуировките през тази година.

Ако търсиш идея за нова татуировка и обичаш природата, разгледай невероятните предложения в галерията ни.