Христина не се приема за звезда и това казва самата тя.

Тя влиза в риалитито, за да прави скандали – признава си. Радва се, че е останала един ярък образ. „Не злоупотребявам с алкохол. Напрежението ми оказа огромно влияние“, категоричка е кюстендилката. 

„Mного ме притесни, че зрителите видяха един пиян детски психолог,. Аз напуснах, за да вляза в „Ергенът“, но прецених, че не е добре да се държа като психолог в къщата“ – допълва Христина.

„В работата си съм била много прецизна, но това е шоу. Винаги съм бола с родителите на децата в много добри отношения. Родителите ми ме осъдиха, не им харесах. Не съм дъщерята, която са възпитали. Не харесаха езика ми, използвах много диалектни думи“ – продължава отпадналата блондинка. Тя не се чувства звезда.

„Беше истинско извинението ми към Силви, Алек ме приземи, като ми каза как изглеждам от страни. Скандалът с нея и има предистория. Не съм приятелка със нея и Виктория. Те пускаха постоянно негативната си енергия. Беше отвратително“ – спомня си тя за престоя в къщата.

Христина е била 128 килограма, а в момента е 65. Много скоро ще сподели рецептата си в канала си в социалните мрежи.

 

„Всички в къщата са за известността, аз влязох за нея“, не крие ярката участничка,

След реалитито Хриси открива любовта в лицето на автомобилен бизнесмен и заедно дори живеят в София. Днес Хриси се занимава с благотворителност и разнася храна, това й носи позитивни емоции. Самотата е най-страшната болка споделя тя и съвсем скоро иска да стане майка.