Вторник, 18 часа. По малка софийска улица вървят млад мъж и жена. Ръми дъжд, а те са облечени в спортни дрехи в тъмни цветове. Не правят впечатление на никого. Само по-наблюдателните, които се взират в двойката, установяват, че това са талантливата певица Дара и Ергенът от едноименното предаване на bTV Евгени Генчев, пише "Филтър". Пианистът, който през седмицата се измъчва от Хамлетова дилема на коя участничка да подари сърцето си, като че ли е направил своя избор извън формата, излъчван по bTV.

 

С Дара излизат на столичната улица „Раковски“ и влизат в магазин за алкохол и цигари. След малко са пак на улицата и продължават разходката си. В един момент тя го хваща под ръка. Приличат на хора, които се харесват, познават навиците си и не са се запътили за концерт. Поне облеклото им не подсказва подобни намерения. Може да са просто добри приятели, макар че наблюдавани отстрани, приличат на партньори.

Дара прави изключително успешна кариера и неотдавна се завърна от съвместно турне с Дони в САЩ и Канада. Преди време беше гадже на Папи Ханс, а след това обяви публично връзката си с доктора по фармакология Ервин Иванов. Евгени Генчев пък призна в „Ергенът“, че е приключил своя дълга връзка.

Предаването се излъчва на запис и пианистът, който планира концерт през юни в Античния театър в Пловдив, отдавна не е във Вилата на любовта. Както „Филтър“ вече писа, мечтаният пръстен в предаването спечели 24-годишната моделка и защитничка на животните Валерия. Именно тя чува думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“ и ще получи мечтания пръстен.

Очевидно е, че увлечението на Евгени не е продължило дълго, защото в момента изглежда повече от щастлив с Дара.