Рапърът Пи Диди (известен още като Шон Комбс) бе обвинен в изнудване, трафик на хора и транспортиране на им с цел проституция. Скандалът избухва, след като при обиск в дома на звездата били открити 1000 бутилки лубрикант и бебешко олио, за които се твърди, че са използвани по време на известните му партита.

Докато Комбс е в ареста и отрича всички обвинения срещу него, се появява все повече информация за предполагаемите престъпления на рапъра. Тексаският адвокат Тони Бъзби казва на пресконференция, че ще представлява интересите на 120 души във връзка с предполагаеми инциденти. Сред жертвите на Пи Диди има много непълнолетни, включително деветгодишно дете! Обвинения към рапъра отправиха и десетки момичета, подложени на насилие, включително групово, и които след това Диди принудил да направят аборт.

Сканалният случай придобива невиждани размери - всички говорят на висок глас за премълчаваното от години, тъй като магнатът на музикалния бизнес никога не се е отличавал с примерно поведение. Нашата галерия е доказателство: