Една майка написа сърцераздирателно отворено писмо до 3-годишния й син, който страда от Синдром на Даун.

Синът на Кат Абианак - Паркър, стана прочут, когато бе провъзгласен за лице на австралийска марка, след като спечели конкурс. Сега блогърката споделя съветите си за малкото момче по отношение на брака и любовта.

“Един ден ще срещнеш някой, който ще те предизвиква. Ще намериш някого, който ще преобърне живота ти”, пише госпожа Абианак. “И никога няма да бъдеш по-щастлив”.

Тя обяснява, че той ще срещне много хора и докато не се среща с грешните, няма да знае кои са правилните. “Ходи на срещи. Вслушвай се в интуицията си. Тази, която ти казва, че се страхуваш да им споделяш лични неща”, пише тя. “Забелязвай кога си несигурен заради начина, по който е изглеждало лицето на човека срещу теб, когато си разказал любимия си виц. Спомни си това чувство - не е важно. Може така да се чувстваш до края на живота си”.

Тя също дава съвети на сина си съвети за брака и намирането на правилния човек. “Когато намериш правилния човек, надявам се да няма никаква несигурност или объркване. Защото ако е трудно в първите месеци, вероятно ще бъде по-трудно и през цялата връзка”, продължава тя. “Искам да се ожениш за някой, с когото наистина искаш да живееш. Искам да се ожениш за човек, без когото не можеш да живееш”. Майката завършва писмото, напомняйки на Паркър да се доверява на собствената си преценка. “Но аз ти имам доверие и ти също трябва да имаш доверие в себе си. Затова следвай интуицията си. Прави грешки. Но си имай доверие”, казва тя. “Ожени се за тази, без която не можеш да живееш. И обичай майка си сякаш тя е единствената жена в живота си (докато престане да бъде единствената)."