Мъж, пристрастен към пластичната хирургия, призна, че е похарчил над 21 000 паунда, за да заприлича на сестрите Кардашиян.

Джеймс Холт толкова отчаяно искал да заприлича на идолките си – Клои и Кайли, че похарчил 10 000 паунда само за устните си.

22-годишният британец пръснал хиляди за ботокс в устните и филъри за попълване на скулите и челюстта. Освен това младежът заявява, че би искал да си махне и 6 ребра, за да извае фигура тип „пясъчен часовник”.

Сега, пет години след първата процедура, Джеймс предизвиква много погледи с изкуствения си вид, но това не го притеснява: „Знам, че ще изглеждам много неестествено – и точно такъв ефект търся”, заявява той. „Обожавам сестрите Кардашиян, особено Кайли и Клои, но сега съм се фокусирал върху Ким. Обожавам това голямо дупе и тънката ѝ талия.”

„Откакто Кайли започна да уголемява устните си, това стана много модерно, но моите в момента са по-големи от нейните”, разказва Джеймс.

Още от малък Джеймс искал да заприлича на моделите от списанията и затова, когато е на 17, си записва час в местен козметичен салон. Там си сложил първата инжекция ботокс. Първоначално си сложил само 1 мл в устните и разликата не била особено видима: „На следващия ден имах лекции в колежа и очаквах всички да бъдат впечатлени и да коментират устните ми, но никой нищо не каза. Затова на следващата сутрин отново отидох в салона и си сложих още 1,5 мл, но пак никой не забеляза. До края на седмицата си бях сложил 6 мл и всички казаха, че изглеждам невероятно. Много харесах променения ми външен вид. Устните ми бяха големи и сочни, точно такива ги исках.”

Филърите не издържали дълго и дори започнали да изтичат от устните му, но това въобще не спряло Джеймс и той продължил с процедурите и сега попълва устните си на всеки два месеца.

Той е толкова голям фен на известните сестри, че когато Кардашиян публикували снимка на колан за тренировки, той веднага си купил и днес го използва по 8 часа на ден: „Използвах го, за да „избутам” ребрата си нагоре и да направя талията си по-тънка, но когато го махна, всичко си идва отново на мястото. Затова искам да си махна 6 ребра. Мисля, че гръдният ми кош е твърде голям и с него изглеждам по-едър, отколкото съм всъщност.”

Джеймс е решил да съсипе външния си вид с още няколко процедури – ринопластика, имплант в брадичката, изправяне на пръстите на краката и пренасяне на мастна тъкан в дупето, за да изглежда по-кръгло и голямо.

Откъде младежът има пари за тези скъпи процедури ли? Трима по-възрастни мъже с радост го спонсорират. В отплата Джеймс им изпраща снимки на резултатите: „Обикновено ми дават по 400 паунда, най-много съм получавал 2000 паунда за снимка, а ако искат да се срещнем на живо – просто ги блокирам.”

Джеймс разказва, че няма интерес от сексуална връзка с някой от спонсорите си, защото е асексуален и връзките не го интересуват: „Двама от моите спонсори ме познават лично, но не съм спал с тях или с другите. Не знам какво получават от всичко това, със сигурност не получават много от мен, просто се радват, че ме правят щастлив.”

Въпреки че не иска да има връзка, той има много обожатели. В баровете и дискотеките и мъже, и жени коментират устните му. Други не скриват, че са ужасени от външния му вид: „Много хора се стряскат или започват да си шушукат. Някои са дори по-дръзки и идват при мен, за да ми кажат нещо от сорта на „Виж си лицето просто” или „Не се ли страхуваш, че устните ти ще експлодират?”. Но на мен не ми пука. Важното е, че ме гледат. Направил съм си тези процедури, за да привличам внимание и понякога това внимание не е положително.

Всички негативни коментари не могат да го спрат: „Моята цел е да бъда много богат, да живея в хубава къща, да имам скъпа кола и да съм си направил всички операции, които искам.”