Изглежда, че ултразвуковото изследване отнема много време, но Джанет Уолтън не се притеснява. Тя забелязва лека промяна в изображението на ехографа и пита дали има проблем. "Сестрата каза, ами, изглежда, че може да носите повече от едно дете. Така че си помислих, ура! Това са близнаци.", споделя бъдещата майка.

В този момент Джанет и съпругът ѝ Греъм са повече от развълнувани: те се опитват да имат дете от пет години и са на 13-ия кръг от лекарства, за да стимулират яйчниците ѝ, които никога не са работили правилно. Това щял да бъде последният им опит - и сега изведнъж имаха две.

Тогава сестрата повикала лекар и, спомня си Джанет, настроението в стаята започнало да се променя. Натъпкали се още хора, много се шепнело и всичко изглеждало много дълго. "Накрая попитах какво се случва", разказва Джанет. "Тогава докторът хвърли бомба. Той каза, че това определено е многоплодна бременност. Имате шест бебета."

Историята на този момент вече е на 30 години и Джанет я е разказвала стотици пъти, но очите ѝ все още светят от вълнението, което изпитва. Вижте в галерията какво се случило с тези шест бебета, които днес вече са възрастни хора.