Финалните два епизода на най-романтичното реалити "Ергенът" предстоят утре и в четвъртък. След всички драматични събития, които разтърсиха имението на любовта през последните седмици, най-после дойде моментът световноизвестният виртуоз Евгени Генчев да избере своя спътница в живота. А дамите, между които ще избира, са Елена, Валерия и Микаела. 

 

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени, предава LadyZone. Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста. 

 

Тъга и разочарование предстоят във финалния епизод, който ще бъде с продължителност 3 часа. На специална Церемония на розата изкусителният Евгени ще обяви окончателното си решение с коя от дамите да се раздели завинаги и на коя да отправи официално предложение да задълбочат взаимоотношенията си и в реалния живот. 

А на коя ли от дамите ще зададе заветния въпрос, очакваме с нетърпение!