Епизодите от втория сезон на „Ергенът“ до края му вече се броят на пръсти и малко останаха конкурентките за сърцето на пианиста Евгени Генчев. До момента той се държи прекрасно и като истински джентълмен с всяка една от дамите в имението, но и се е целувал с всички, като изключение прави единствено приказливата и сладка фармацевтка Поли. 

Най-спрягани за победителки са имената на Валерия и Елена, но Уикипедия ни накара да се съмняваме в сигурната им победа... Неволен поглед в сайта показва, че името е съвсем различно. На мястото на името на победителката не пише "Елена" или "Валерия", а името на... Ирина Карабаджак.

Молдовката е първата, за която се проговори, че печели предаването. До момента двамата не са имали особено голям физически контакт и дори не са имали индивидуална среща, но има още няколко епизода, по време на които ще можем да видим как ще се развият нещата помежду им. Важно е да уточним, че информацията вече е ъпдейтната и в момента, при проста проверка, име срещу графата "победител" не излиза.

Вижте и самата снимка в галерията ни: