Помните ли свенливата, но вечно усмихната Елвира, която взе участие в първия сезон на най-романтичното реалити предаване у нас "Ергенът"? Същата Елвира, която разкри през ергена Виктор, че е девствена и която успя да спечели много от момичетата за свои приятелки. 

Е, днес Елвира може да се похвали, че е сгодена жена. А приказното предложение за брак идва в Дубай.

"С приятеля ми Александър бяхме в Дубай за 8 дни. Първата вечер той ми предложи брак“ – сподели пред LadyZone самата Елвира Далакова.

Идеята за пътуването до Дубай се ражда още миналата година, когато двамата влюбени имат престой там на път за Малдивите. Първия ден в Дубай Елвира и Александър, който е футболен анализатор, разглеждат основните забележителности в емирството. Посещават и 124-ия етаж на прочутия небостъргач Бурж Халифа, където са точно по залез. След това отиват на вечеря в ресторант наблизо, като Алекс, съвсем необичайно за него, настоява Елвира да е с точно определена рокля.

"Това беше много странно, но не се досетих каква може да е причината. Беше ми студено с роклята и поисках сакото му, а той се напрегна още повече. По-късно разбрах, че пръстенът е бил в сакото и той е търсил начин да го премести в панталона си", разказа ни Елвира. Когато идва самото предложение за брак, тя е толкова развълнувана, че не помни дали му е казала „да“. Хората от съседните маси ръкопляскат, а персоналът, който е предупреден за събитието, снима.

Елвира споделя, че сватбата ще е или в края на тази година или другата пролет, защото на 18 август ще се омъжва сестрата на Елви и трябва да има малко пауза между двете радостни събития.