В поредния епизод на романтичното предаване "Ергенът" снощи станахме сводетели на неочакван развой на събитията. Поредната дама, която остана без роза снощи бе свтомобилният търговец Боряна.

На раздяла Евгени й каза: "В теб видях най-голямото израстване тук. Огромната ми молба към теб е да не позволяваш никога никой да се възползва от огромната доброта, която притежаваш. Ти си огромно богатство!" 

По-късно пред камерата на самата Боряна сподели: "Не очаквах този развой на събитията. Съжалявам, че си тръгвам. Исках да продължа. Тук научих много уроци и се гордея със себе си. Пожелавам успех на Евгени, нека слуша сърцето си, то никога не лъже."

Една от най-близките й приятелки в къщата йога инструкторътВиктория през сълзи каза: "Много ми е мъчно, че Боряна си тръгва. Тя беше най-близкият ми човек от ден първи и е била моя опора в много ситуации тук, но в крайна сметка на финала ще остане само една и ми се иска това да съм аз."

А ето и какво написа в своя Инстаграм профил Боби минути след като епизода свърши: "

Не получих роза, но спечелих много повече!

Участието ми в “Ергенът” беше най-голямото приключение, в което някога съм се впускала.
Ако питате дали съжалявам, веднага ще ви кажа- НЕ!
Предизвиках себе си, изпитах страхотни емоции, срещнах прекрасни хора.
Благодарна съм за всичко, което ми се случи.
Научих се да бъда уверена и да не търся щастието в лицето на други хора, защото то се крие в мен самата.
Научих се да се обичам.

Горда съм, че успях да покажа себе си такава, каквото съм. Истинска, емоционална, свенлива и винаги усмихната.

Благодаря на семейството и близките си, както и на всички вас за подкрепата, която ми оказахте и милите съобщения, които ми изпращахте! ❤️

Сигурна съм, че най-доброто тепърва предстои! 😊"