Изглежда, че Дженифър Анистън и Анджелина Джоли са се превърнали в основните жени в живота на Брад Пит - поне това са връзките на актьора, които най-често се помнят. С кого обаче бил холивудският красавец преди славата си? Разкриваме днес.

Брад Пит е имал доста любими момичета през живота си. Влюбеният актьор се е срещал с много знаменитости, така че през годините дори сме забравили за някои от избраниците му. Въпреки факта, че тези романси били широко отразени в пресата, защото Брад вече беше известен. Например, помните ли, че е излизал с Джулиет Люис, Кристина Апългейт и Гуинет Полтроу?

Какво можем да кажем за онзи период от живота му, когато бил просто амбициозен актьор, който щурмувал кастинги в Холивуд с надеждата да получи желаната роля, която да го направи звезда? Това бил Пит в края на 80-те години - първият му успех му носи филмът „Телма и Луиз“ от 1991 г.

И така, какво се е случило в личния му живот тогава? Първата официална приятелка на Пит била чернокожата британска певица Синита, с която излизал между 1984 и 1986 г.

Вижте повече за нея и връзката им в галерията: