Септември дойде, но това няма как да сложи край на летните романтични бягства на звездите. Все пак, все някъде е лято, нали?

Джесика Бийл се наслади на романтичен ден на плажа със съпруга си Джъстин Тимбърлейк в Тоскана в понеделник. 40-годишната звезда показа страхотната си фигура в бикини с леопардова щампа, докато се припичаше под италианското слънце заедно със своя съпруг.

Двойката се забавлява в Монте Арджентарио, Тоскана, а романтичната обстановка наистина помогна за настроението на двойката. Джесика и Джъстин се насладиха на морските вълни и си размениха нежни целувки на плажа.

Това не е първата италианска почивка на двойката през последните месеци – те бяха снимани многократно в Сардиния през юли.

Джесика и Джъстин ще празнуват 10-ата годишнина от сватбата си през октомври, след като обявиха публично връзката си през 2007 г. и се ожениха през 2012 г. Те започнаха да се срещат, след като Джесика приключи отношенията си с Крис Еванс, Джъстин - с Камерън Диас приключи. Те се сгодиха през 2011 г. и се ожениха в Италия на следващата година.

Ние, от dama.bg, винаги се радваме на стабилните звездни семейства, които са запазили огъня помежду си. Убедете се колко влюбени и всеотдайни са Джесика и Джъстин в галерията: