Лятото идва, дните са все по-горещи, което означава, че сезонът на Рака 2022 също е на път. В астрологията датата на лятното слънцестоене в северното полукълбо също бележи навлизането на слънцето в знака Рак и тази година транзитът се случва на 21 юни. Докато празнуваме най-дългия ден в годината и началото на най-любимия сезон, ние също ще усетим промяна в астрологичните вибрации. Сладката и чувствителна енергия на Рака поема космическото царство до 22 юли.

Ракът е водещият воден знак на зодиака и е грижовен, състрадателен и дълбоко чувствителен. Със слънцето в това водно царство всички зодии ще бъдат по-вдъхновени да се докоснат до корените си, да се погрижат за себе си и хората около тях и да прегърнат по-меките си страни. Тъй като зодиакалната енергия на Рака е много емоционално центрирана, сезонът на рака вероятно ще ни потопи в нашите чувства и ще ни направи по-податливи на капризите на нашите постоянно променящи се настроения, Като цяло, това е прекрасно време да се свържете със семейството и стари приятели, да се насладите на сантименталните спомени от миналото лято и да превърнете дома си в уютно лятно убежище, където можете да организирате социални събирания или просто да дадете на сърцето си малко пространство.

Както винаги, сезонът на Рака носи емоционална дълбочина, топли връзки и много чувства. В този ред на мисли, ето как ще ви се отрази това според вашата зодия.