Намираме се дълбоко в сърцето на есента и в духа на свръхестественото. През месеца на Скорпиона енергията е изключително интензивна. Владеейки небесното пространство между 23 октомври и 21 ноември, загадъчният Скорпион ще държи огледало пред тъмната ни страна и ще изследва нашите тайни и скрити емоции. Но сезонът на Скорпиона не е свързан само с тежките неща - той е подходящ момент да изследвате и чувствената си страна. С две емоционални затъмнения и ретрограден Марс ще искате да знаете как точно ще се отрази сезонът на Скорпиона през 2022 г. на вашия зодиакален знак.

Тъй като са неподвижен знак, Скорпионите имат силна воля и са малко (добре, много) упорити. Управляван от трансформиращия се Плутон, Скорпионът е куриер на окултното и на всичко мистично: помислете за секс, смърт, тайни и магии. Макар че на пръв поглед Скорпионите изглеждат сурови, интуитивният воден знак е тайно чувствителен. В същия смисъл сезонът на Скорпиона е свързан с изследването на окопите на емоциите и откриването на мисли и желания, които сте държали скрити дълбоко в пукнатините на душата си. Звучи ли ви драматично? Това е така, защото Скорпионите жадуват за страст и интимност, така че очаквайте сезонът на Скорпиона да дърпа струните на сърцето ви.

Предвид цялата драма, която ще се разиграе в космоса през следващите седмици, е добре да се вгледаме в себе си. Продължавайте да четете, за да научите как сезонът на Скорпиона през 2022 г. влияе на вашия зодиакален знак и как да използвате тъмната магия на Скорпиона, за да навлезете в силата си.