Един нов стар феномен, който много от нас са преживявали от първо лице.

На големия екран по цял свят започна да се излъчва новия филм за Барби. Той стана популярен много преди излизането си по кината, благодарение на активната рекламна кампания, голяма част от която беше и възхитителната Марго Роби, изиграла главната роля във филма. Самият сюжет обаче също се хареса на зрителите и даже роди един нов термин наречен „зоната на Кен“.

В действителност този термин не е нищо ново под слънцето. Той е добре познатата ни „френдзона“, или с други думи, ситуация между двама души, в която единия се влюбва, а другият – не. Това е и една от сюжетните линии във филма. Кен, изигран от Раян Гослинг, се опитва да спечели сърцето на Барби и да се сближи с нея, докато тя изобщо не осъзнава, че той е влюбен в нея, или поне не дава вид, че е разбрала.

Но какъвто и термин да използваме, за да наречем с него несподелената любов, това е проблем стар колкото света и вероятно ще продължи да бъде част от човешките отношения докато светът такъв, какъвто го познаваме, не спре да съществува.

И поради тази причина е най-добре да бъдем подготвени за евентуална такава ситуация и в нашите лични отношения. В нашата галерия ще ви разкрием какви стъпки е нужно да предприемете ако се озовете в „зоната на Кен“.