Двете дами се разбират чудесно!

Напук на всички зли езици Нели Сано и половинката на сина й Иво инфлуенсърката Антоанет Пепе се разбират повече от перфектно. Двете за пореден път показаха, че се уважават, а любовта към Иво Карамански-младши ги обединява повече от всичко.

Наскоро голямото артистично семейство бе поканено на сватба и определно събра погледите на всички. По снимките, които и Нели, и Антоанет качиха с профилите си в Инстаграм си личи, че двете дами много са се забавлявали. "Като сестри сте","прекрасни дами", "Куклички", "Майката, която застава зад избора на детето си, застава зад неговото щастие. Браво", "Прекрасни 💙 💙💙какво по хубаво приятелство от това! Майката на човека до теб да те прегърне и да те държи за ръката! Не го губете личи си че е истинско😊🤗🤗🤗" са само част от коментарите под снимките и на двете.

В момента Нели, Сано, Ава, Антоанет и Иво се наслаждават на лятото на родното Черноморие, а двете дами често за засичани да се споделят времето си заедно.

Припомняме ви, че Антоанет и Иво са заедно от миналото лято, след като тя прекрати връзката си с бащата на сина й, Матиас, инфлуенсъра Филип. Пепе има и две момиченца, София и Сиена, от брака си с датчанина Филип Йепсон. А дали скоро семейството няма да се увеличи и с още един член, нямаме търпение да разберем.