Трогателна черно-бяла фотография на един дядо и 11-месечния му внук трогна хиляди хора по света. Снимката показва Алън, прегърнал малкия Колби, докато и двамата показват белезите си от сърдечни операции.

Двамата са преминали през множество сърдечни операции и имат сходни белези на гърдите си, въпреки че са на противоположни етапи от живота си.

Дядото е претърпял 2 сърдечни операции, има пейсмейкър и 18 стента, преживял е инфаркт и безброй по-леки сърдечни кризи, само 10% от сърдечните му функции се извършват от собственото му сърце. Колби, от своя страна, преживява първата си операция, когато е едва на 4 месеца, след като се ражда с вродени сърдечни дефекти, белодробна хипертония, белодробна стеноза, бъбречна недостатъчност и синдром на Даун. Въпреки че е едва на 11 месеца, по-голямата част от живота си е прекарал в болницата.

„Можете ясно да видите любовта и емоционалната връзка между тези невероятни борци! Казвам го със сълзи на очи... Животът на баща ми бавно изтича, а този на сина ми едва сега започва”, разказва майката на Колби.