Един баща от Ню Йорк започна интересна тенденция в Инстаграм, при която родители споделят свои снимки, показващи как се променя човек след появата на децата. Не е тайна, че да бъдеш родител си е наистина изтощително, но да видиш тези снимки една до друга си е малко плашещо.

Майк Джулианел, който има две деца – на 7 и 2 годинки, публикува своя откровен колаж на 12 октомври и неговия пример последваха и други родители.

„Разбира се, тези постове са просто чистосърдечни шеги, никой не обвинява децата си за промените в лицето или в живота си, освен мен, когато обвинявам децата си за промените в лицето и в живота ми, нещо, което непрекъснато правя в блога си“, шегува се бащата. Той казва, че се надява тези снимки да разсмеят останалите родители и да им покажат, че не са сами – има и други родители, които страдат от липсата на сън и време за себе си.

„Целта на моя блог винаги е била да покажа, че няма нищо лошо в това да бъдеш честен за капаните, които ти поставя родителството. Няма нищо срамно да си признаем, че с върховете вървят и много провали. Децата са най-ужасното страхотно нещо, което може да ни се случи, и ако не се смеем на разрухата, която причиняват, тогава би трябвало да плачем, а аз не съм ревльо.“

Вижте снимките на Майк, както и на други родителите, в нашата галерия.