Филмовата индустрия винаги е била известна с голямата конкуренция, която понякога принуждава актьорите да приемат провокативни роли или противоречиви сцени. За да разберете кои са тези актьори, които все още се срамуват от професионалните си ангажименти на отминалите дни, прочетете нашия материал.

Дори един актьор, на когото са предложили роля във филм, да прочете много внимателно сценария, той няма да може да каже със сигурност каква съдба очаква филма в бъдеще. Да, големи гафове се случват не само на начинаещите в индустрията, но и на опитните професионалисти, чиито имена сами по себе си изглежда са гаранция за висока класа за много фенове и филмови критици. А самите актьорите по принцип не обичат да си спомнят несполучливите си роли.

Неприятни сцени за тях се случват дори и в най-известните и оценени високо от критиците филми. Да вземем предвид „Игра на тронове“, който е осигурил слава и голямо богатство на всеки, който е играл в този сериал. Знаете ли, че има една сцена в тази сага, която смути не само феновете, но и самия Алфи Алън, който изигра Теон Грейджой. Изглежда, че актьорът е трябвало да свикне с насилието и откровеността, които превърнаха сериала в хит. Но не – той страда и се срамува от един снимачен момент.

В нашата галерия ви каним да разберете защо някои от известните актьори всячески се опитват да забравят някои сцени, в които самите те са се съгласили доброволно да участват. Бъдете готови за много изненади!