На пръв поглед снимките в нашата галерия приличат на типичните туристически снимки на влюбени двойки. Но всъщност историята зад тях е много трогателна, а любовта между двамата е победила, въпреки всички трудности.

Запознайте се с Роб и Джоли. Двамата се срещат по време на екскурзия и веднага усещат взаимно привличане. Има само един огромен проблем – те живеят в две различни държави, които са на 13 000 км разстояние една от друга. Роб е от САЩ, а Джоли – от Филипините.

След тяхната съдбовна среща, двамата стават приятели във Фейсбук, но много скоро осъзнават, че са влюбени и трябва да се срещнат отново.

Тъй като живеели на голямо разстояние един от друг, те трябвало да бъдат креативни. Така решили да се срещнат някъде „по средата“ в друга, трета държава. Очевидно втората им среща също е минала добре, защото двамата започват редовно да пътуват и да се срещат в различни държави. По време на тези пътувания те най-накрая може ли да бъдат заедно за няколко дни, а след това отново се разделяли и се връщали у дома.

Като сувенир от своите пътешествия, те решили всеки път да си правят една и съща очарователна снимка. Години по-късно двамата имат завидна колекция от снимки и искат да ги споделят и с други двойки, за да ги вдъхновят.

„Доскоро ги показвахме само на приятелите и семействата ни, но решихме, че тези снимки могат да вдъхновят и други двойки, особено тези, които имат връзки от разстояние, казва Джоли. На всички двойки в такива връзки искам да кажа, че винаги трябва да следват сърцето си, независимо от разстоянието. Имайте вяра, борете се и накрая всичко ще се нареди!“

Вижте тяхната очарователна колекция от снимки в нашата галерия и вижте съдбовното пътешествие, което накрая променя всичко.