X

Двойка сключва брак на връх Еверест и снимките са ИЗУМИТЕЛНИ!

от в 15:40 на 10.05.2017 в Свободно време | Интересно


Двойка сключва брак на връх Еверест и снимките са ИЗУМИТЕЛНИ!

Двойка сключва брак на връх Еверест и снимките са ИЗУМИТЕЛНИ!

Чували сме много пъти, че любовта мести планини, но една Калифорнийска двойка доказа, че тя може и да ги изкачва.

Ашли Шмайдер и Джеймс Сисон почувствали, че традиционната сватбена церемония не е за тях, затова решили да се оженят на връх Еверест в Хималаите. Идея, колкото екстравагантна, толкова и епична, а снимките са просто изумителни.

32-годишната Ашли и 35-годишният Джеймс прекарали цяла година в тренировки и планиране на експедицията, за да бъдат напълно готови, когато моментът настъпи. Началото на март пристигнали в Непал, придружени от фотографа Чарлтън Чърчил. Отнело им 3 седмици, докато стигнат базата Камп (над 5,000 м. надморска височина), където след изправянето срещу смразяващи температури и дълбоки снегове, те най-накрая казали сватбените си обети.

Снимките на фотографа показват една необичайна церемония, съчетаваща наситено синьо небе и грандиозни скали, примесени със снежно бели нюанси.

Да се надяваме, че и занапред двойката ще продължи да се справя с всякакви предизвикателства, както досега. А вие може да проследите вълнуващото им пътуване и фантастичните снимки:Теми   еверест | сватба

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.