Dama.bg ти представя още една вдъхновяваща история, която за пореден път доказва, че няма невъзможни неща.

Айлин Адалид започва кариера на 19 години, след като се дипломира в университета Де Ла Сале в Манила, Филипини.

Тъй като филипинците са триезични, те бързо се справят в кариерата и разбират, че кариерата на свободна практика е по-подходяща за тях.
На 21, Адалид напуснала работата си в Deutsche Bank, където получавала 300 долара месечно, за да се превърне в страстен пътешественик.

През следващата година Айлин работила на свободна практика и се занимавала в графичен дизайн, уеб дизайн, SEO управление на кампании и онлайн маркетинг. Тя вече получавала двойно по-големи доходи от тези, които получавала за работата си в банката. А най-хубавото е, че работата на свободна практика ѝ позволява да пътува до страни като Франция и Тайланд.

През май 2014-та година Адалид намерила бизнес партньор, с когото започнали онлайн бизнес в Amazon, наречен Adalid Gear и със седалище в Белгия. Предлаганите стоки представлявали медицински и аксесоари и пособия за прекарване време на открито.

Айлин обновила и блога си – I Am Aileen, който сега е насочен към лайфстайл и пътешествия.

Днес Адалид печели около 5, 000 долара на месец от онлайн приключенията си. Поне веднъж месечно тя пътува от Филипините до Европа и Азия.