X

Тя управлява успешен бизнес, докато обикаля света

от в 12:00 на 25.04.2017 в Свободно време | Пътувания


Тя управлява успешен бизнес, докато обикаля света

Тя управлява успешен бизнес, докато обикаля света

Dama.bg ти представя още една вдъхновяваща история, която за пореден път доказва, че няма невъзможни неща.

Айлин Адалид започва кариера на 19 години, след като се дипломира в университета Де Ла Сале в Манила, Филипини.

Тъй като филипинците са триезични, те бързо се справят в кариерата и разбират, че кариерата на свободна практика е по-подходяща за тях.
На 21, Адалид напуснала работата си в Deutsche Bank, където получавала 300 долара месечно, за да се превърне в страстен пътешественик.

През следващата година Айлин работила на свободна практика и се занимавала в графичен дизайн, уеб дизайн, SEO управление на кампании и онлайн маркетинг. Тя вече получавала двойно по-големи доходи от тези, които получавала за работата си в банката. А най-хубавото е, че работата на свободна практика ѝ позволява да пътува до страни като Франция и Тайланд.

През май 2014-та година Адалид намерила бизнес партньор, с когото започнали онлайн бизнес в Amazon, наречен Adalid Gear и със седалище в Белгия. Предлаганите стоки представлявали медицински и аксесоари и пособия за прекарване време на открито.

Айлин обновила и блога си – I Am Aileen, който сега е насочен към лайфстайл и пътешествия.

Днес Адалид печели около 5, 000 долара на месец от онлайн приключенията си. Поне веднъж месечно тя пътува от Филипините до Европа и Азия.Теми   блогър | филипини

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.