Каним ви да направите нашия кратък тест, за да разберете какъв е вашият сексуален темперамент.

Желанието за секс е една от основните човешки потребности. Всеки човек обаче го изпитва по различен начин и с различна степен на сила и честота. Под „сексуален темперамент“ обикновено се разбира степен на сила и честота на сексуалните нужди. За някои хора, независимо дали са мъже или жени, интимността им е необходима ежедневно, а за други и веднъж месечно е предостатъчно. И двете са нещо нормално и не бива да се чувствате зле ако някой ви каже, че това не е така. А понякога се случва и така, че вроденото ви желание за интимност претърпява промени под въздействието на външни фактори.

Може би ще се запитате защо е важно да знаете какъв е сексуалния ви темперамент? Първата причина е, за да опознаете по-добре себе си и вашите сексуални желания. Втората е, за да изградите силна интимна връзка с правилния партньор, който да има подобна нужда от секс като вас. Все пак една от основните причини за появата на конфликти в една връзка, или дори разпада й, е несъвместимостта на сексуалните темпераменти между партньорите.

Тогава как да определите сексуалния си темперамент? Той може да бъде установен с помощта на определени медицински таблици и тестове. Ние обаче ви предлагаме да го установите по един по-интересен и нестандартен начин – с помощта на любимия си цвят червило.

Не е тайна, че психолозите отдавна изучават цветовете и тяхното въздействие върху хората. Нашите подсъзнателни предпочитания към определени цветове и нюанси могат да разкрият много за нашата личност, характер и дори сексуален темперамент.

А сега изберете цвета червило, който най-много се доближава до най-използвания и харесвания от вас и вижте какво ще разкрие той за вашия сексуален темперамент в нашата галерия!