Тази седмица ще видим съвпад между Меркурий и Венера, което може да донесе любовна среща и важна кореспонденция относно финанси.

Седмицата ще бъде белязана от спирането на Меркурий и съвпадът му с Венера, което класически обещава контакти с жени или нови любовни афери. Но си струва да се отбележи, защото Меркурий е в ретроградна фаза, което означава, че всяка комуникация може да има привкуса на миналото. Това обаче е голям плюс за тези, които не могат да разберат отношенията си - развиват ли се или са на пауза, или може би дори в блок? Венера ще даде възможност за дипломатично и внимателно изясняване на нещата, които са изглеждали трудни.

Съдейки по картите, които се падат, седмицата ще бъде повече от наситена с комуникация, тъй като сред картите има много енергия на движение, обмен на информация и развитие на процеси. Бъдете сигурни, че събитията ще бъдат до голяма степен повлияни от вашата лична инициатива - в оформлението има комбинация от планина + конник, което казва, че онези неща, които са били в блока, ще започнат да се развиват.

За да видите какво ви очаква през следващата седмица, направете този кратък тест: Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. Прочетете нейното значение в галерията.