Ако сте готови да навлезете в абсолютно кармични енергии, то тази седмица от 15 до 21 април ще ви донесе ярки и удивителни събития. Всички дни ще бъдат изпълнени с тайни значения, защото от 17 до 19 април ще имаме съвпад на Венера и възела на бъдещето (време е да пуснете нова любов в живота си), както и Големия стелиум в Телец!
Нещо ще се случи изключително рязко и внезапно, което напълно ще промени живота ви. Очаквайте запознанства или обстоятелства, които ще разделят живота ви на преди и след. Освен това в много отношения ще възникнат ситуации поради големи финансови решения, както и... нуждата от любов.

Трябва да се отбележи, че Меркурий, който също отговаря за нашето ежедневие и контакти, може да доведе до сериозни диалози между хората. Особено важни дни ще бъдат 19 и 20 април - вероятно изповед на чувства, които ще ви вдъхновят. Или подготовката на важни финансови документи, които могат да донесат промяна.

За да ви помогнем да се подготвите за предстоящата седмица, предлагаме следния бърз тест. Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича погледа ви. След това вижте какво означава изборът ви в галерията: