Идва Денят Х - Денят на лятното слънцестоене на 22 юни, който според традицията ще постави всичко на мястото си, обърнете внимание на знаците тази седмица. Можете да осъзнаете важните точки: какво и кой ви носи щастие, откъде черпите енергията си и коя фаза от живота ви идва към своя логичен завършек. Пълнолунието в Козирог тази седмица ще отекне - сякаш Вселената ще ви посочи целта в живота, която сте постигнали и е време да решите накъде да продължите.

За много хора тази седмица ситуацията ще се развие бързо - в оформлението на колодата има много кармични карти на промяна. В центъра на оформлението са щъркелите, които винаги обещават положителни промени и се нареждат като пъзел - тогава, години по-късно, поглеждате назад и разбирате, че само по-висши сили са могли да измислят този модел.

И така, за да ви помогнем да се подготвите за тази вълнуваща седмица, създадохме следния тест:

Седнете спокойно, отпуснете се и поемете дълбоко дъх. След като сте напълно отпуснати, погледнете изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте какво означава изборът ви в Галерията.