Следващата седмица на юни ще започне с интензивни аспекти на Меркурий и Нептун, както и на Венера и Нептун. Това няма да създаде големи трудности за никого, но ще добави противоречия към тези, които работят с информация или се опитват да намерят оптималното решение на своите належащи проблеми. Интуицията ще каже едно, но фактите ще кажат нещо съвсем различно и ще бъде изключително трудно да постигнете резултати. Риби, Везни и Телец могат да станат жертви на манипулация поради податливостта си към ласкателства, а типичният Стрелец рискува да направи неуспешни инвестиции. Близнаци и Дева могат да направят неправилни заключения за партньорите си, да тълкуват погрешно думи или действия, което може да доведе до конфликти или недоразумения.

Съвпадът на Венера и Меркурий ще подобри тенденциите на седмицата , което ще направи междуличностното общуване по-хармонично, а романтичната сфера на повечето представители на Зодиака - позитивна и интересна. Везни и Дева могат да проявят повишен интерес към естетическия дизайн на своето пространство, както у дома, така и на работното място, докато Телецът ще се съсредоточи върху „социалния“ живот, посещавайки с готовност събития, изложби и театри. Близнаците ще проявят интелектуален интерес към изкуството, а Рибите ще могат да организират някои професионални процеси, които преди не са могли да бъдат структурирани.

Хармоничният секстил на Меркурий и Марс в средата на седмицата ще даде възможност на Овните и Скорпионите да започнат интересни проекти, които ще изискват много усилия и интелектуални разходи, но ще доведат до блестящи резултати. Малките командировки, както и спортът, са благоприятни за Козирозите през този период. Раците и Рибите, ангажирани в научната сфера, могат да постигнат впечатляващи успехи, а Рибите ще успеят да изяснят отношенията с партньорите си и да постигнат дългосрочни споразумения. Близнаците ще имат възможност да подобрят позициите си в кариерата, а Девите ще се заемат с отдавна проточилите се дела с нова сила и ще успеят да ги доведат до логичен край. Лъвовете и Стрелците ще успеят да разрешат сексуални или емоционални проблеми, да подобрят отношенията със служителите на работното място и да подобрят здравето си. Водолеите ще усетят прилив на сили и енергия, които ще насочат към постигане на нови цели. Везните ще успеят да се отърват от колебанието и нерешителността, да поемат инициатива в бизнеса и отношенията и дори да постигнат популярност в определени кръгове.

Пълнолунието в Козирог, което ще настъпи в нощта от петък срещу събота , ще повдигне въпроси, свързани с постигането на резултати, поставянето на цели и планирането. Това също е подходящо време за интроспекция, идентифициране на негативни сценарии, поради които много хора не са уверени в себе си и своите способности, имат слаба постановка на цели или не изразяват желание да постигнат своите. За Раците може да възникнат проблеми с баланса между семейството и работата, който ще трябва да бъде постигнат за последващо успешно израстване в кариерата. Добър съвет за Телците и Рибите е да работят с натрапчивите си мисли или страхове, а Козирозите да отделят повече време на семейството и дома. Близнаци, Везни и Водолей ще могат да разберат причините за някои от неуспехите си, ако отделят малко време за анализ на мислите и действията си през целия предходен месец преди Пълнолунието. Овните, Скорпионите и Лъвовете ще получат определени прозрения, които ще ги накарат да сменят социалния си кръг в съвсем близко бъдеще.

Готови ли сте за една интересна и интензивна седмица? Вижте в галерията какво са ви подготвили звездите според зодиакалния ви знак.