Седмицата след Новолуние в Телец ще продължи да носи изненади: съвпадът на Венера и Уран ще донесе запознанство с партньора на мечтите ви, а Марс ще донесе сериозен пробив към личните цели.
Предстоящата седмица ще бъде хубава преходна точка между Новолунието в Телец (8 май) и Пълнолунието в Стрелец (23 май). Това означава, че събитията, които ще се случат, са свързани с развръзката на сюжета, който ви е кармично предопределен. Работата е там, че от 13 до 19 май Марс ще се свърже с Възела на бъдещето, а Венера ще се свърже с Уран. Бързо развитие на събитията, нови запознанства и бързо вземане на решения... Затегнете коланите, защото Вселената ускорява случващото се в живота ви.

Съдейки по оформлението на картите, седмицата ще започне с неочаквани промени; вероятно ще получите обаждане или предложение, което не сте очаквали. В много отношения това ще бъде приятно за вас. Най-вероятно искате да обърнете внимание на красотата си, така че посещение при козметолог, стилист или фризьор може значително да подобри външния ви вид. До края на седмицата любовните приключения ще се сблъскат с препятствия – потърсете възможност за преодоляване на спорове чрез обич и нежност.

За да ви помогнем да се справите по най-добрия начин, подготвихме следния кратък тест. Вижте картинката по-долу и изберете картата, която най-много привлича вниманието ви. Доверете се на интуицията си. След това вижте в галерията какво означава изборът ви: