Предстои седмицата на преминаване на Марс в Телец, което показва изместване на фокуса на нашите усилия. Ако преди 10 юни всички бяхме фокусирани върху постижения, които да ни пренесат в нова реалност, сега основните задачи ще бъдат свързани с финансите. Всичко, което правите от 10 до 16 юни, по един или друг начин ще се пресича с темата за парите: от обсъждане на семейни разходи до преговори за увеличение на заплатата или мащабиране на проект.

Важно е да запомните, че сега Уран, планетата на изненадите и внезапните пробиви, се движи в знака Телец, освен Марс, което означава, че може да имате нови разходи и... нови източници на доходи! Малко напрежение от Плутон във Водолей в началото на седмицата ще ви принуди да се „приспособите” към някои реалности, свързани с личните ви амбиции. Ако искате да отидете на почивка, може да откриете, че трябва да спечелите повече пари, тъй като цените на билетите рязко скачат. Марс също може да донесе конфликт с мъж и то на фона на любовни преживявания.

Как да извлечете най-доброто от тази седмица? Този бърз тест ще ви помогне. За да го направите, отпуснете се, вдишайте и издишайте дълбоко няколко пъти. Свържете се с интуицията си. След това погледнете изображението по-долу и изберете картинката, която най-много ви привлича. След като сте готови с избора си, вижте в галерията какво ви очаква през седмицата от 10-ти до 16-ти юни.