Предстоящата седмица ще бъде възможно най-емоционална, защото започва с Пълнолуние във Водолей в квадрат с Юпитер, което често дава невероятни финансови амбиции. Това означава, че много хора ще вземат решения, основани на желанието им да "живеят по-добре". В една връзка това може да означава голямо желание за спокойствие в двойката, в работата - да получавате комфортна сума, в ежедневието - да имате голяма и добре изглеждаща къща. Водени от такива потребности, всички ние ще се замислим как нашите планове и мечти се отразяват на сегашното състояние на нещата.

Пълнолунието във Водолей е отговорно за вземането на решение за вашето бъдеще, независимо колко патетично може да звучи това. Затова, ако някой или нещо в живота ви не отговаря на плановете ви, вероятно ще го зачеркнете. Например, може трайно да спрете да общувате с някои хора, просто защото сте на различни нива с тях.

Тази седмица картите Таро показват почти всичко с ясно изразена мъжка енергия, а ние говорим за истински мъже, които ще се проявят в живота на всеки човек. Това означава, че от 31 юли до 6 август ще има много внимание от страна на мъжете, а те ще имат и съдбовно влияние върху жените.

Когато Таро раздава толкова много енергия Ян, седмицата обещава да бъде интензивна откъм емоции, чувства и думи - много неща ще се случат рязко, решително, без заяждане. Също така мъжките карти говорят за важността на проявлението - вземете живота в свои ръце, не чакайте разрешение от Вселената - ако искате нещо тази седмица, трябва да го вземете! И така, готови ли сте да разберете какво ви е подготвила седмицата? Всичко, което трябва да направите, е да изберете карта таро от показаните по-долу и да видите в галерията какво означава изборът ви: