Хороскопът за Скорпион за август 2023 г. предвижда намаляване на активността. Липсата на напредък в бизнеса се дължи на традиционното лятно затишие, но това дори е за добро. Време е да се погрижите за здравето си и да се отпуснете подобаващо. В личния живот на Скорпиона всичко върви добре. Енергията на Слънцето в Лъв засилва сексуалното привличане, шансовете за намиране на любовта се увеличават значително за онези, които все още търсят. Може би трябва да се вгледате по-внимателно в колега, връзката ви с когото е замръзнала на етапа на флирта. Пълнолунието през август ще бъде момент на отдих, когато всичко е изключително хармонично. Скорпионът може да издиша и да се подготви за бъдещите предизвикателства. Съветите на интуицията ще ви помогнат да определите посоката.

През първите дни на август финансовото положение ще бъде достатъчно стабилно, за да не се притеснявате за пари. Въпреки че разходите ще се увеличат, постъпващите средства лесно ще ги покрият. Хороскопът за Скорпион обещава непланирани приходи от различни източници: изплащане на бонуси за обработка, погасяване на дългове. Можете да си дадете почивка и да похарчите повече от планираното. За гордия Скорпион няма невъзможни желания, благодарение на влиянието на Венера в Лъв тази увереност в превъзходството им само ще се засили. Победителите са щедри хора, така че много ползи ще се паднат на другите. Това е добро време да участвате в благотворителни събития, да помагате на нуждаещите се: добротата няма да остане незабелязана.

Съвет на месеца: Не се притеснявайте от временни забавяния, Скорпиони. Вместо това ги използвайте, за да си починете и да се порадвате на лятото.