Седмицата започва с Пълнолуние в Близнаци, което може да доведе до подписване на важни документи и комуникация с официални лица. Също така се пригответе да се сбогувате с някои важни взаимоотношения в живота си - Венера се свързва с Възела на миналото, което показва завършването на цял цикъл.

Време е да се сбогуваме - това е мотото на седмицата от 27 ноември до 3 декември, защото тя започва с Пълнолунието в Близнаци и завършва със съединението на Венера с Възела на миналото във Везни. Това са две индикации, че във въздуха ще се говори за сбогуване - и Близнаци, и Везни символизират документи, комуникация, диалози, но всичко това ще бъде в ретрограден формат. Възелът Кету в аспект с Пълнолунието ще донесе документ или правен акт, който ще бъде свързан с някакви минали споразумения. Например може да подпишете документи за развод, за продажба на жилище, за уволнение или отказ от някаква връзка или задължение.

За да може да се подготвите за последната седмица на ноември и първите дни на декември, подготвили сме ви този интересен тест. Вижте изображението по-долу и изберете картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте в галерията какво ще ви донесе тя.