Този тест ще бъде „фасулска работа“ за хора, които притежават високо ниво на концентрация и наблюдателност за детайлите.

Понякога да се върнем към нормалния работен и учебен график след уикенд или дълга ваканция е много трудно, но със сигурност напълно възможно. Достатъчно е редовно да тренирате интелекта си и резултатът определено няма да закъснее.

Добър начин да развиете вниманието и концентрацията си е да правите редовно логически тестове. Може да направите това сами или пък това би могло да бъде вашето споделено време с децата. Заедно с тях може да търсите верните отговори на задачите и да си правите състезания кой ще намери верния отговор пръв. Ще ви изненада колко често децата успяват да забележат неща, които лесно убягват от вниманието на възрастните.

ТЕСТ

В теста днес ви предлагаме да разгледате снимката в нашата галерия. На нея ще видите жирафи и дървета. Но сред това природно разнообразие е скрита и една зебра. Точно тя е това, което трябва да намерите на картинката. Единственото условие е, че имате само 10 секунди да изпълните задачата.

Ако не можете да се справите за този период от време, не се обезсърчавайте. Просто ви трябва повече практика. А верният отговор може да видите на втория слайд. Пожелаваме ви успех!