След като определите какви празнични подаръци да купите за всички любими хора, време е да насочите вниманието си към нещо по-лично. Новият сезон променя всичко около себе си. А защо не му позволите да промени и вас. Лесно е, просто изберете нов цвят на косата си.

Ако сте блондинка, брюнетка или нещо по средата, със сигурност ще искате да запазите лекотата, с която поддържате цвета си. Но това не означава, че той трябва да бъде скучен. Всъщност, точно обратното е. Може да изберете от много нюанси, с които да освежите визията си, без да се налага да посещавате фризьор на всеки 3 седмици. От друга страна, ярките розови и сини нюанси все още са модерни, а благодарение на Джиджи Хадид си правят компания с ярко червено.

Ако наистина искате да се потопите в есента и да опитате от най-актуалните цветове за сезона, в галерията сме поместили 15 от най-актуалните нюанси. Просто трябва да изберете този, който ви харесва най-много и подхожда на тена на кожата ви. Споделете това с фризьора си и се радвайте на комплименти за новата си прическа.