За добро или зло, живеем в ерата на социалните медии. В днешно време именно социалните мрежи се превърнаха в единствения източник на доходи за много хора, които печелят вниманието на аудиторията с различни свои качества или умения. Някои жени печелят от красотата и стила си, други впечатляват с уникални таланти или с интересни физически дадености.

Истината е, че интернет даде възможност не само да се наложат някои нереалистични стандарти за красота. Благодарение на това, че милиони хора споделят живота си пред света, можем да видим колко разнообразен е той и сякаш се научихме да приемаме все по-нормално и различните от нас. Е, дали цялата тази онлайн либералност не стига до някои крайности – това ще се запитате, след като прочетете статията ни.

Днес разказваме историята на една британка, която е понасяла унижения и подигравки заради необичайния си външен вид, но днес успява да печели от него онлайн. Да превърнеш недостатъка в предимство – именно на това ни може да ни научи тя. Вижте я в галерията, а дали ще я осъдите или поздравите – преценете сами.