TikTok е пълен с хора с най-различни таланти или с интересни физически дадености, с които впечатляват хиляди потребители. Една дама в платформата пък току-що доказа, че нейната уста е буквално най-голямата в света. От Книгата на световните рекорди на Гинес потвърдиха, че Саманта Рамсдел от Кънектикът е отличена като жената с най-голяма уста в света. Размерът ѝ е 6,56 сантиметра, а когато се измерва напречно, размерът на устата на Саманта достига повече над 10 сантиметра.

Рекордьорката твърди, че винаги е знаела, че има голяма уста, но едва когато „децата в TikTok“ посочили, че тя може би има рекордно голяма уста, тя се почувствала насърчена да се поинтересува дали наистина е така.

„Никога не съм мислила, че е възможно да стана толкова известна заради устата си“, смее се тя.

В нейните TikTok видеа можете да я видите как пъха три понички в устата си или похапва без много усилия най-големия бургер, който се продава в Ню Йорк. Тя може да се побере и впечатляващо количество пържени картофи.

@samramsdell5 On this weeks journey to find the biggest and best sandwiches, I went to Clinton Hall in the Bronx for the biggest burger in NYC #nyc #burger #foodie ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Въпреки популярността, на която се радва в момента, Саманта помни и моменти, в които е страдала заради своята физическа особеност. Тъй като никой в семейството ѝ нямал толкова голяма уста като нейната, в крайна сметка това се превърнало в характеристика, уникална и характерна специално за нея. Тя разказва, че е била тормозена, докато растяла, заради размера на устата си. Саманта напълно приема външния вид, с който се е родила, и в момента има над 1,7 милиона последователи в TikTok.

Голямата ѝ уста преди е била нещо, което я карало да се чувства много несигурна и което се е опитвала да скрие от околните, но сега е едно от най-хубавите неща, с които може да се гордее.

„Това е моята суперсила. Това е нещото, което ме прави уникална и специална“, казва тя, целейки да вдъхне смелост и на други хора, които по една или друга причина се срамуват от това, което са. "Всеки трябва да се радва на това, което го прави различен."

Рамсдел се надява един ден да има собствено шоу, използвайки своите уникални таланти - хумора и красивия си глас.