Въпреки че има много елементи, които правят добър един сериал, ще поспорим, че добрата двойка е една от най-силните, които съществуват. Всъщност двойките „ще бъдат ли заедно или не“ и „любов или похот“, често са ядрото на някои от най-популярните сериали в историята и лесно могат да бъдат заредени с това, че ни замайват и да ни държат пристрастени сезон след сезон.

Разбира се, това не означава, че всички „добри“ двойки на екрана имат здравословни връзки. И защо трябва да е така? В крайна сметка несъвършените взаимоотношения съществуват в реалния живот и добрата доза драма е точно това, за което се настройваме.

Както много от съмнителните финали на сериалите, които продължават да ни смущават и до днес, има няколко двойки на екрана, които все още ни карат да се се объркваме/полудяваме - и невинаги сме сигурни, че „драмата“ си е струвала.

И тъй като носталгията (и особено сериалите) в момента са развлеченията ни, събрахме някои от най-противоречивите телевизионни двойки, които някога са украсявали екраните ни, така че заедно да споделяме своето разочарование към измислените хора.